--MADREMIABCN--

MASAJES ORIENTALES

Massatge Oriental, la teva massatgista a Barcelona.

Elegants Massatgistes Asiaticas, detentran el temps a massatges Barcelona

Els nostres massatges orientals són aventures que desperten les sensacions ancestrals adormides pel dia a dia. El convidem a deixar-se portar per una autèntica massatgista Barcelona. Explora els teus sentits on les emocions flueixen en benefici de la seva salut, benestar i felicitat. El convidem a comprovar el privilegi dels massatges a 4 mans en MADREMIABCN, som el punt de trobada des del qual mostrar els avantatges dels massatges xinesos en un lloc on el confort terrenal i emocional es fonen sent un sol

Centre especialitzat en massatges a 4 mans

*** GRAN OFERTA AL TEU PRIMER MASSATGE

  
Els tractaments a quatre mans o en parella es reben sobre Fotó. Li donem la benvinguda al seu web, el punt de trobada des del qual descobrir l'univers de la cultura Asitica.

Els massatges orientals que es realitzen al nostre centre beneficien aquells que desitgen mantenir un bon estat de salut i gaudir, alhora, d'un alt nivell de benestar. Relaxeu-vos, elimini aquestes tensions que li impedeixen gaudir del dia a dia, millori el seu estat de salut i aneu al camí del benestar més pur. Les nostres massatgistes orientals ho faran possible.

Mestres en Tractaments Asiaticos, Xinesos, Tailandès o Shiatsu.

Sense necessitat de cita prèvia, els massatges xinesos oferts per MADREMIABCN el portaran a oblidar-se de tot. El seu rellotge deixarà de marcar l'hora per uns moments mentre vostè només es relaxa.

Descobreix les nostres ofertes en tractaments ideals per a parelles.

Beneficiaran la seva salut, efectes que des de l'interior es mostraran a l'exterior amb resultats sorprenents. Massatge xinès, Shiatsu, Tailandès, ventoses xineses, reflexoteràpia, sense oblidar una àmplia varietat de tractaments de bellesa integral. Serveis de dutxa i sauna disponibles per als nostres usuaris. Realitzem tractaments femenins amb massatgista per a dones totalment orientat al seu univers.

Treballem contínuament per millorar la qualitat dels nostres serveis, som des de fa anys un local líder entre les perruqueries xineses de la ciutat. Tant per la qualitat de les nostres instal·lacions com per la professionalitat de les terapeutes, immerses en una formació contínua. Seguint la nostra filosofia de tracte Vip posem a disposició servei de Sauna, podent relaxar-se després el seu tractament individualment o amb la seva parella.

Escolliu una opció i prepareu-vos per viure noves sensacions.

El seu centre de tractaments xinesos individuals, a 4 mans o massatges per parelles per excel·lència.

Correo
Llamada
Asignación
Acerca de